info@marsupialis.com

tel.:669168807

tel.:651112224

Eduard Casals clarinet, viola de roda, whistle Professor de gralla a l’escola de Música –Centre de les Arts de l’Hospitalet de Llobregat i al Centre Artesà Tradicionàrius. Ha tocat en diferents grups: Ara va de bo, Tercet Treset, La Murga, Primera Nota i Pont d’Arcalís. Actualment forma part de Marsupialis, Els Ministrils del Camí Ral, La Viu-Viu, Els 3tocats i dirigeix Els Ministrils de l’Hospitalet de Llobregat. Col·laboracions amb Tapia eta Leturia, Urbàlia Rurana, Xavier Maristany, Toni Xuclà i Companyia Slem, entre d’altres.
Cati Plana acordió diatònic Professora d’acordió de l’ESMUC i de l’Aula de Música Tradicional i Popular de Tortosa, participa regularment en els Tallers d’Arsèguel de l’Escola Folk del Pirineu. Ha treballat en la recerca etno-musicològica per a la Fundació Privada Artur Blasco (recerca i divulgació de la cultura tradicional dels Pirineus). Ha tocat en diversos grups: acordionistes del Pirineu, Sol de Nit i duet amb Marc Egea. Actualment forma part de Marsupialis, Pont d’Arcalís, Adolfo Osta, La Viu-Viu i Els Sirgadors. Ha col·laborat amb Tapia Leturia i Les Violines, entre d’altres.
Marc Figarola guitarra De professió arquitecte i músic autodidacte, comença la seva activitat musical amb els grups Outtatune (bossa nova), Esfera (composició pròpia) i projectes a duet de tangos i boleros. Entra al món folk amb els grups Marsupialis, París Fantasma Negrit, Astorets del Pirineu i Inxa Impro Quartet, a part de col·laboracions vàries. Actualment també forma part del grup Os Ovos (versions de bossa nova, Silvio Rodríguez i CSN and Neil Young).
Boris Pi percussions Tècnic Superior de So i estudiant de Sonologia, ha estat professor de percussió de les Colònies per a Joves Intèrprets d’Arsèguel des dl 2.010. forma part dels grups Marsupialis, Kabum, La Portàtil FM, Els Ministrils de Camí Ral, Stukat del Bolet, La Mata Negra, Les Violiles, i també ha tocat amb Rumba al Bar i La Banda d’en Vinaixa. Ha col·laborat amb Safolk, Sol i Serena, La Golden Beat i La Singular, entre d’altres.
 Xavier Garcia Pujol baix elèctric Guitarrista de professió va començar ben jove, de seguida va connectar amb “la nova cançó” actuant amb Enric Barbat, Mª del Mar Bonet, Elisa Serna, Ovidi Montllor, i grups del moviment “música laietana” Bueyes Madereros, La Rondalla de la Costa, Harmònica Brava, també va treballar en altres àmbits, dansa contemporània amb Rosa Muñoz i un llarg etc amés d’exercir com a professor al Taller de Músics. Com a baixista va treballar amb Sardineta, Estrelles de Gràcia, La Voz del Tròpico, Salsa Picante, la Chunga i un llarg etc... Actualment toca amb Marsupialis i amb URUK, un projecte “smooth jazz” de música pròpia.